Institut Ramon LLull

La dansa catalana se celebra a la 10a Internationale Tanzmesse de Düsseldorf

Escèniques.  Düsseldorf, 27/08/2014

L’Institut Ramon Llull es troba entre les 12 companyies, empreses i institucions catalanes presents a la 10a edició de la Internationale Tanzmesse de Düsseldorf. El certamen biennal de dansa congrega artistes i professionals del sector vinguts d’arreu del món. Enguany i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, el festival de referència ha convidat, a banda de l’IRL, la companyia Sònia Sànchez, Agente 129, CobosMika, Fani Benages Arts Escèniques, La Veronal, Pere Faura, Sol Picó, Loscorderos.sc, Thomas Noone Dance, el Mercat de les Flors i l’Institut Català de les Empreses Culturals.




La 10a edició de la Internationale Tanzmesse de Düsseldorf tindrà lloc durant quatre dies del 27 al 30 d’agost i comptarà amb la participació d’artistes i professionals del món de la dansa i la cultura de Catalunya. L’Institut Ramon Llull porta al certamen les companyies Sònia Sànchez, Pere Faura i La Veronal. L’espectacle “El Pliege” de la primera es podrà veure el divendres 29 a les 16h, mentre que La Veronal continuarà la gira alemanya de “Siena” el mateix dia a les 21h. Pere Faura oferirà dues funcions: “Diari d’accions”, el divendres 28 a les 19.15h, i “Bomberos con Grandes Mangueras”, el dissabte 30 entre les 15.30h i les 19h.

D’altra banda, l’agència Agente 129, que treballa en projectes internacionals de dansa i teatre independents, porta fins a Düsseldorf la companyia professional Sol Picó i el seu espectacle de dansa contemporània. Els ballarins de CobosMika, Loscorderos.sc i Thomas Noone Dance també hi seran presents amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, juntament amb l’agència Fani Benages Arts Escèniques i els organismes El Mercat de les Flors i l’Institut Català de les Empreses Culturals, que presidirà l’estand de la representació catalana al certamen. En total, i en el seu desè aniversari, el festival reunirà més de 400 companyies de dansa de 40 països diferents. 

12 organismes procedents de Catalunya hi seran presents

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"