Institut Ramon LLull

La Veronal i Imaginart conquereixen Berlín aquest agost

Escèniques.  Berlín, 22/08/2014

Les companyies catalanes La Veronal i Imaginart seran presents a Berlín aquest agost. Se sumen, així, als altres artistes de Catalunya que fan gira per Alemanya durant l’estiu. L’espectacle Siena es podrà veure a Schaubühne am Lehniner Platz els propers 22 i 23 d’agost, mentre que Sensacional està programat pel 29 i el 30 del mateix mes a Theater an der Parkaue.




L’espectacle Siena de La Veronal està dirigit per Marcos Morau, també responsable de la coreografia i fundador de la companyia de dansa. El projecte ens transporta fins a la ciutat italiana i ens convida a reflexionar sobre el cos humà. Siena, a més, és un viatge per la història de l’art italià, des del Renaixement al Contemporani. Des de la pàgina oficial del Mercat de les Flors, de qui La Veronal n’és una companyia associada, descriu el muntatge de dansa de Morau com “la necessitat constant i absoluta de l’ésser humà de contemplar el propi ésser humà”. El treball de Morau se serveix també del cinema i la literatura.

D’altra banda, els directors de Sensacional, Eulàlia Ribera i Jordi Colominas, ens proposen un espectacle completament diferent. Imaginart produeix un projecte que convida a nens de 18 mesos a 3 anys a participar en un espai de sensacions audiovisuals on es barregen imatges i sons. Vestits de blanc, els infants viuen una autèntica experiència visual i sonora i es deixen sorprendre pel joc d’imatges projectades i la banda sonora.

Porten els espectacles ‘Siena’ i ‘Sensacional’

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"