Institut Ramon LLull

Convocada la segona edició del premi literari “El català pel món”

Literatura.  Barcelona, 13/08/2014

Els professors de català ja poden participar al II Premi “El català pel món”, un guardó que reconeix una obra literària entre els docents de llengua catalana participants. Les obres presentades han de ser escrites en català i basades en les seves vivències personals com a professors. El termini de presentació és fins el 30 de desembre del 2014 i el vencedor es donarà a conèixer entre el març i l’abril de l’any que ve.




L’Editorial Godall Edicions ha fet pública la convocatòria de la segona edició d’“El català pel món” està dirigida a aquells que siguin o hagin estat professors de català fora del Principat, el País Valencià o Ses Illes o bé que siguin o hagin estat professors de català en aquests territoris i hagin ensenyat a no-catalanoparlants en l’àmbit de l’ensenyament no obligatori. Els relats presentats no poden estar pendents del veredicte d’altres concursos i han de ser originals i inèdits, escrits en una extensió de 3 a 7 pàgines.

El relat vencedor serà premiat amb un total de 1.000€ i la publicació de l’obra per Editorial Godall Edicions. El jurat, que es reserva el dret de declarar desert el premi, estarà format per les professores i escriptores Carme Ballús, Montserrat Lorente, Hermínia Mas, Mònica Miró i Isabel Clara Simó. El lliurament de premis es farà entre els mesos de març i abril del 2015.

Organitzat per l’Editorial Godall Edicions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"