Institut Ramon LLull

‘[REC]4 Apocalipsis’ s’estrenarà al Festival Internacional de Cinema de Toronto

Cinema.  Toronto, 04/09/2014

La pel·lícula dirigida pel català Jaume Balagueró es podrà veure per primera vegada a Toronto, en una estrena mundial al Festival Internacional de Cinema que anualment organitza la ciutat canadenca i que enguany se celebrarà del 4 al 14 de setembre. La quarta i última part de la sèrie [REC] torna a comptar amb Manuela Velasco en el paper protagonista.




La presentació mundial de [REC]4 Apocalipsis s’inclou en els nou films de la secció “Midnight Madness” del Festival Internacional de Cinema de Toronto, que projecta cinema d’acció, horror i fantasia. La cinta de Jaume Balagueró també obrirà el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges el proper 3 d’octubre. D’altra banda, l’estrena als cinemes està prevista pel 31 d’octubre.

La productora Filmax informava el passat dimecres 30 de juliol que [REC]4 serà la pel·lícula que conclourà la sèrie de terror del director català. El film és una producció de Julio Fernández i compta amb la participació de TVE i Canal+ i la col·laboració de Televisió de Catalunya. L’èxit de la sèrie, que per primera vegada serà dirigida només per Balagueró, es confirma novament amb la venda de la cinta a pràcticament tot el món.

El film també obrirà el Festival de Sitges

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"