Institut Ramon LLull

El Festival Internacional de Pforzheim programa música i teatre de Catalunya

Escèniques.  Pfhorzheim, Alemanya, 31/07/2014

Los Galindos, David Berga, Fadunito i la companyia PereHosta seran, del 31 de juliol al 2 d’agost, al Festival Internacional de Música i Teatre que anualment organitza la ciutat alemanya de Pforzheim durant tres dies d’estiu. 16 companyies de 9 països diferents ocuparan les places i els espais públics d’aquesta població per oferir un total de 42 espectacles de carrer.




La presència catalana al Festival Internacional de Música i Teatre de Pforzheim s’estrenarà amb dues funcions de l’espectacle “Maiurta” de Los Galindos el proper 1 d’agost. Los Galindos és una companyia d’artistes de teatre de carrer que des del 1991 treballen per trobar una manera de fer circ amb estil propi i que, ara, amb “Maiurta”, volen homenatjar a les cultures nòmades ancestrals i als oficis artesanals. Oferiran dues funcions més el proper 2 d’agost.

El diumenge també es podran veure les actuacions de David Berga a “Automatàrium” i les companyies Fadunito, amb “Ceci 3.0”, i PereHosta, amb “Postal Express”. L’espectacle que proposa David Berga se centra en una instal·lació inspirada en una fira d’atraccions on els actors només actuen quan s’insereix una moneda. A “Ceci 3.0”, la interacció amb el públic va més enllà i, mitjançant el joc amb una cadira de rodes, es vol aconseguir superar la por que té la societat davant la discapacitat. La companyia PereHosta reuneix experts en l’àmbit dels clowns i ens descobrirà, amb un humor subtil, el què s’amaga darrera l’arquitectura urbana i les bústies del carrer.

 

Programació catalana al Festival Internacional de Música i Teatre de Pforzheim:

- “Maiurta” de Los Galindos: 1 d’agost (19h / 21h) i 2 d’agost (14h / 17h)

- “Automatàrium” de David Berga: 2 d’agost (13.30h / 15.30h / 17.30h)

- “Ceci 3.0” de Fadunito: 2 d’agost (14h / 16h / 18.30h)

- “Postal Express” de Cia. PereHosta: 2 d’agost (14.30h / 16.30h)

Quatre espectacles catalans als carrers de Pforzheim

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"