Institut Ramon LLull

Una obra de Pere Calders en format concert al Festival Grec 2014

Escèniques.  Barcelona, 30/07/2014

La novel·la curta Aquí descansa Nevares (1967) de Pere Calders canvia les pàgines de paper per l’escenari del Teatre Grec de Barcelona. Després d’encapçalar l’adaptació musical, el director Ignasi Roda presenta ara el conte en format concert en el marc del Festival Grec que es fa a la capital catalana. D’una única funció, l’espectacle es podrà veure el proper 30 de juliol a partir de les 22h.




El Teatre Grec i Sílvia Produccions presenten Nevares en Concert, un espectacle escrit i compost per Ignasi Roda que comptarà amb més de seixanta intèrprets a l’escenari. Els vuit cantants solistes, liderats per Mone Teruel i Marc Pujol, aniran acompanyats de 18 cantants al cor i l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat del Vallès.

Roda va explicar en roda de premsa el passat 25 de juliol que l’obra de Calders, amb tocs surrealistes, forma part de l’etapa mexicana de l’escriptor català. Aquí descansa Nevares és la història d’un barri de barraques i els seus habitants que decideixen aprofitar els mausoleus d’un cementiri per usar-los com a casa. L’adaptació musical de Roda ha obtingut una bona rebuda per part de la família Calders.

Es farà una única funció el dia 30 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"