Institut Ramon LLull

Santiago de Xile inaugura una mostra de Joan Miró que parla de la matèria

Arts.  Santiago de Xile, 31/07/2014

La Fundació Joan Miró porta a Santiago de Xile un conjunt de 112 obres de l’artista, en una exposició organitzada al nou Centre Cultural de la Fundació CorpArtes de la capital xilena sota el nom “Joan Miró. La força de la matèria”. És la segona vegada que el país sud-americà dedica una mostra al polifacètic català, després de “Joan Miró. Imaginació i color” de l’any 1998.




La directora de la Fundació, Rosa Maria Malet, ha estat l’encarregada de tirar endavant l’exposició de Joan Miró a Xile, que s’inaugura el 31 de juliol i que s’allargarà fins el 26 d’octubre d’enguany. La mostra és un conjunt de 112 obres datades entre el 1931 i el 1981 i comprèn pintures a l’oli, dibuixos, escultures, obra gràfica i tapissos. D'entre aquestes peces, setanta procedeixen directament de la fundació que té l’artista a Barcelona.

Segons explica el portal web del Centre Cultural de la Fundació CorpArtes, que s’estrena amb “Joan Miró. La força de la matèria”, l’exposició se centra “en l’interès de Miró per la matèria, que li va servir tant per aprendre noves tècniques com per arribar a la puresa de l’art, i en l’experimentació al voltant de la llibertat i els efectes de la creació en varis suports”.

S’exposen més de cent obres de l’artista

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"