Institut Ramon LLull

Quatre pel·lícules de producció catalana, presents al Melbourne International Film Festival

Cinema.  Melbourne, 31/07/2014

Un total de quatre llargmetratges catalans participaran a la propera edició del Melbourne International Film Festival, que té lloc a la ciutat australiana del 31 de juliol al 17 d’agost. 10.000KM, La distancia, Història de la meva mort i Still the Water són els films escollits per representar la cultura cinematogràfica catalana al 63è any del festival més important de l’hemisferi sud i un dels pioners al món. Anualment, el MIFF congrega alhora el cinema internacional i el cinema local.




La secció International Panorama del festival projectarà l’òpera prima de Carlos Marqués-Marcet 10.000KM, que compta amb l’actuació del també català David Verdaguer. Dins d’aquest mateix apartat, s’han escollit La distancia de Sergio Caballero i Història de la meva mort d’Albert Serra, ambdós films amb actors catalans. Still the Water, de Naomi Kawase, forma part de la programació específica Accent on Asia i és una producció del català Lluís Miñarro en col·laboració amb Comme des Cinemas.

 

Programació catalana al Melbourne International Film Festival:

- 10.000KM de Carlos Marqués-Marcet: 8 d’agost (16h) / 14 d’agost (21h)

- La distancia de Sergio Caballero: 3 d’agost (21h) / 9 d’agost (16h)

- Història de la meva mort d’Albert Serra: 8 d’agost (18h) / 10 d’agost (13h)

- Still the Water de Naomi Kawase: 11 d’agost (16h) / 17 d’agost (11h)

Es projectaran durant el mes d’agost

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"