Institut Ramon LLull

Vuit galeries catalanes participaran a la fira internacional ArtRio 2014

Arts.  Rio de Janeiro, 10/09/2014

La 4a edició de la fira internacional ArtRio comptarà amb la participació de vuit galeries catalanes establertes a Barcelona. ADN, Joan Prats, Marc Domènech, Mayoral, Senda, Trama, Polígrafa Obra Gràfica i +R Maserre seran a Rio de Janeiro del 10 al 14 de setembre, en un esdeveniment únic reconegut tant per l’escena artística com pel gran públic. Les vuit galeries assistiran a la fira amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.




El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, va anunciar la representació catalana en una roda de premsa del passat dimarts 22 de juliol, que també va comptar amb l’assistència de les vuit galeries. Durant cinc dies, ArtRio, una de les fires més importants del sector, atraurà galeristes, visitants i agents artístics de tot el món. L’esdeveniment és també un punt de trobada entre professionals amb una llarga trajectòria (ADN, Marc Domènech, Mayoral, Senda, Trama, Polígrafa Obra Gràfica i +R Maserre) i joves talents que volen fer-se un lloc al mercat, com la galeria de Joan Prats. A més, la fira mostrarà les obres dels artistes catalans Lluís Lleó i Xavier Escribà, per la galeria Marc Domènech, i Anna Malagrida i Yago Hortal, a la galeria Senda.

Tindrà lloc del 10 al 14 de setembre a Rio de Janeiro

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"