Institut Ramon LLull

Trenta artistes del dibuix de Barcelona a la galeria Le Marais de París

Arts.  París, 25/07/2014

Il·lustradors i dibuixants amb seu a la capital catalana exhibiran les seves obres en una mostra a la galeria d’art Le Marais entre el 25 i el 29 de juliol. La mostra acull l’habilitat pictòrica d’Irene Bou, Chamo San, Conrad Roset, Paula Bonet, Lapin, Albert Arrayás, Ivana Flores, Mina Hamada, Cane, Mr. Estrada, Leo Kitay, Stefano Fristachi, Daniel Bocr, Bora Baskan, Mihalache Marika, Mamen Morillas, David Zolé, Francisco Tamayo, Juan Romero, Lantomo, Jana Alvarez, Elena Mompó, Miche Cat, Judy Kaufmann, Marta Jarque, Adolfo Martín, Miren Laluna, Laia Jou, Núria Navarro i Amaia Fernandez de Gorostiza.




L’exposició col·lectiva “Barcelona Drawing City” arriba per primera vegada a París i deu el seu nom a la creixent tendència que està convertint la ciutat comtal en capital de la il·lustració. La inauguració de la mostra es farà el proper divendres 25 de juliol i s’amenitzarà amb pa amb tomàquet i cervesa. Els assistents podran adquirir còpies originals per un preu de 30€, les reproduccions petites, i de 50€, les grans.

Exposen del 25 al 29 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"