Institut Ramon LLull

El col·lectiu “Barcelona abstracció” presenta les seves obres per primera vegada a París

Arts.  París, 21/07/2014

Deu artistes del col·lectiu “Barcelona abstracció” porten les seves pintures a París per primer cop, en una exposició a la galeria Le Marais, en ple centre de la ciutat. Del 21 al 24 de juliol, el públic parisenc podrà gaudir de l’art de Joan Parramón, Jaume Muelas, Sandra Partera, Alfons Forrellad, Ana Maria Cuatrecasas, Valentina Morello, Christina Ax, Meritxell Munné, Teresa Pera, Núria Navarro, Leo i Irene Bou.




“Barcelona abstracció” viatja des de la capital catalana fins al número 15 de la Rue d’Elzévir, en un dels barris històrics de París que alberga més galeries d’art. Es tracta d’un conjunt de pintors abstractes que tenen la seva seu a Barcelona i que demostren la gran diversitat d’expressions del moviment. La inauguració de l’exposició, que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, es farà el proper dimarts 22 de juliol a les 18h i s’amenitzarà amb pa amb tomàquet i cervesa. 

L’exposició té lloc del 21 al 24 de juliol a la galeria Le Marais

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"