Institut Ramon LLull

Joan Colomo, Alberto Montero i Anímic al Liverpool Sound City Festival

Música.  Liverpool, 03/05/2014

El músic català Joan Colomo presentarà el seu darrer àlbum 'La fília i la fòbia', Alberto Montero presentarà el seu últim disc 'Puerto Príncipe' i la formació Anímic també presentarà ‘Hannibal’ el seu darrer treball. Els tres actuaran el dia 3 de maig en el marc de la fira i festival musical Liverpool Sound City, una de les cites més rellevants del Regne Unit per a descobrir nous talents musicals en l'àmbit de la música pop i rock. 




Alberto Montero serà el dia 3 de maig a les set del vespre al club Heebie Jeebie per presentar el seu últim treball, Puerto Príncipe. El títol del disc fa referència el carrer de Barcelona on el cantant ha viscut els últims anys, que a la vegada agafa el nom de la capital d’Haití. Aquest últim treball va ser editat per Bcore i va sortir al mercat l’any passat. L’univers musical del compositor engloba una gran varietat d’estil, que van des del jazz a la psicodèlia passant per ritmes llatins. Barrejant diversos estils i a partir de diversos referents Alberto Montero aconsegueix expressar-se amb una gran sensibilitat i una extraordinària bellesa, tant en la seva vessant musical com en la seva vessant més literària. A la mateixa hora que Alberto Montero però al club Brooklin Mixer, el Liverpool Sound City ofereix el concert d’Anímic. Fins al moment, la formació catalana ha publicat cinc discos, ha col·laborat i realitzat gires amb Will Johnson (Centromatic) i ha obert concerts per bandes com Portishead, These New Purtians, Clem Snide o Megafaun. El seu últim treball ‘Hannah’ els va posicionar al cim de la llistes de la reconeguda revista musical Rockdelux. En el seu nou àlbum la formació juga al voltant de ritmes pesats i electrònics que van des de slowcore al pop. Joan Colomo serà també el dia 3 de maig a partir de les 10 de la nit al club The Brink, per presentar el seu últim àlbum ‘La Fília i la fòbia’. Aquest últim treball del músic del Montseny no accepta grisos, és tot o res. Compost per dotze cançons, al disc s’hi escolten guitarres, sintetitzadors, crits, distorsions, bases electròniques, cors delirants i els teclats entre altres instruments, tots al servei de les cançons del cantant català.

El Liverpool Sound City és el festival més gran de música internacional, pel·lícules i temes digitals del Regne Unit, i acull més de 360 artistes en més de 25 espais diferents del centre de Liverpool. Hi participen més de 3.000 professionals i visiten el festival aproximadament 40.000 aficionats. Aquest any, el festival s’amplia a mitjans de comunicació, presentant The Art of Pop film en col·laboració amb la galeria de la ciutat FACT, així com també creant sales de cinema improvisades a tot el centre de la ciutat. 

Les tres formacions catalanes participaran al festival de música pop i rock més importants del Regne Unit

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"