Institut Ramon LLull

Marc Pastor programa una gira a Nova York per promocionar la traducció a l'anglès de 'La mala dona'

Literatura.  Nova York, 23/04/2014

Marc Pastor viatjarà a Nova York aquest mes de juny per presentar la traducció a l’anglès de la seva última novel·la La mala dona (Barcelona Shadows), traduïda per Mara Fay Lethem i publicada per Puskin Press. Concretament, serà a Nova York del 23 al 29 de juny. 




Barcelona Shadows és la primera novel·la de Pastor que es tradueix a l’anglès i explica la història d’Enriqueta Martí, també coneguda com la “vampira del Raval”. Fins al moment, la novel·la ha estat traduïda al francès, l’italià i l’alemany. La novel·la va rebre grans elogis de la crítica britànica al mes de gener, quan l’autor va viatjar al Regne Unit a presentar la novel·la als lectors.

Marc Pastor és escriptor i diplomat en Criminologia i Política Criminal i forma part de la secció científica dels Mossos d’Esquadra. Ha publicat quatre novel·les Montecristo (2007), La mala dona (2008), l’any de la plaga (2010) i Bioko (2013). Amb La mala dona va guanyar el premi Crims de Tinta l’any 2008.

 

A Nova York del 23 al 29 de juny

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"