Institut Ramon LLull

'La Plaga' guanya el Premi Millor Opera Prima al Festival Internacional de Cinema de Dones de Colònia

Cinema.  Colònia, 13/04/2014

Neus Ballús, directora de La Plaga, ha guanyat el premi a millor pel·lícula debutant al Festival Internacional de Cinema de Dones que s’ha celebrat del 8 al 13 d’abril a les ciutats alemanyes de Dortmund i Colònia. La dotació econòmica del premi és de 10.000 euros. 




Enguany l’edició del Festival s’ha centra en promocionar pel·lícules de directores joves i emergents. En total s’han escollit, d’entre 120 estrenes cinematogràfiques a nivell internacional dels últims dos anys, un total de vuit pel·lícules. Entre elles La Plaga, que n’ha sortit guanyadora. El Festival, a més, es centra en destacar contextos de crisi econòmica i selecciona pel·lícules que parlin d’històries d’infància, família, identitat i pertinença.

El Festival Internacional de Cinema de Dones programa diversos concursos per destacar el treball de les dones cineastes i directores de fotografia. Amb caràcter biennal, alterna el Concurs Internacional de Cinema Debutant que es celebra a Colònia i el Concurs Internacional de Cinema que té lloc a Dortmund. El primer, es centra en destacar la feina de directores cinematogràfiques joves, debutants, mentre que el segon premia la feina d’aquelles directores amb més experiència. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"