Institut Ramon LLull

El cantautor reusenc Fito Luri presenta a Montpeller el seu nou treball discogràfic

Música.  Montpeller, 25/04/2014

Fito Luri acaba de publicar el seu nou treball discogràfic, 1440 biorritmes i una taula on hi pot seure tothom, i el presentarà els dies 25 i 26 d’abril a la Maison pour tous Albertine Sarrazin de Montpeller. La presentació catalana del disc es va realitzar a Vilaplana, poble del Baix Camp i residència de Fito Luri, el dia 4 d’abril, on es va aprofitar per obsequiar als assistents del concert amb una edició limitada del disc.




Fito Luri explica que el nom del nou disc recull l’esperit de les cançons intimistes que l’integren: ”1440 son els minuts que té un dia, i els biorritmes marquen el nostre estat més vital, emocional, intel·lectual, físic... I de vegades en qüestió d’un minut tot pot canviar: vet aquí la grandesa de les coses més petites. I la taula és un instrument meravellós que fem servir les persones per comunicar-nos, compartir, fer sexe, acomiadar-nos, retrobar-nos, discutir, estimar, menjar, llegir, escriure, pensar....i tothom hi seu i tothom s’hi troba”.

A més de Fito Luri a la veu i la guitarra, l’acompanyen en aquest disc Gerard Juanpere (Guitarres i Veus), Jordi Salvadó (bateria i veus), Xavier Francin (baix elèctric i veus),  Gerard Marsal (saxo soprano i flauta), Sergi Calbache (trombó de bares), Xavier Macaya (violí), Gina Llauradó (veus), Kasim Gil (veus) i Gerard Cort (veu recitada). Garcia Karmen és la dissenyadora i autora de la portada del disc.Aquest nou disc, el quart del cantautor resident a Vilaplana, arriba dos anys després ‘Entrepans i Mandarines’ (2012), i els anteriors ‘Zoòtrop’ (2009) i ‘Aromes’(2002).

Realitzarà un doble concert els dies 25 i 26 d'abril

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"