Institut Ramon LLull

El disseny català protagonitza la segona edició del BCNMCR a Manchester

Arquit. i disseny.  Manchester, 27/03/2014

La ciutat de Manchester acull novament, després de l’èxit de la mostra l’any passat, el BCNMCR, exposició que mostra el treball d’onze dels estudis creatius i de disseny independents més prestigiosos de Barcelona. En aquesta edició de la fira, que es celebra del dia 27 de març al 24 d’abril, hi participaran els estudis i dissenyadors Alex Trochut, Brosmind, Solo, Toormix, Laura Meseguer, Atipus, Clase BCN, Two Points, Folch Studio, Forma & Co i Berto Martínez, que mostraran treballs realitzats exclusivament per la mostra britànica. En el marc de l’esdeveniment també es realitzaran conferències i xerrades a càrrec dels participants de l’exposició. 




El BCNMCR es celebra a l’espai TwentyTwentyTwo de la ciutat anglesa, que va obrir les portes a l’abril de 2012 dissenyat per poder acollir tot tipus d’esdeveniments amb l’objectiu de mostrar el talent local, regional, nacional i internacional. La fira ofereix als creatius i dissenyadors del Regne Unit la oportunitat de gaudir dels màxims exponents del disseny barceloní. El BCNMCR està organitzat i comissariat pel dissenyador britànic Dave Sedgwick, visitant habitual de la capital catalana i creador de la fira. Amb l’exposició, Sedgwick vol acostar la ciutat anglesa a la inspiració del disseny gràfic, tipografia, il·lustració i branding de Barcelona per oferir noves perspectives sobre la visió de futur en l’entorn creatiu. A més, la mostra també busca donar la oportunitat al públic assistent d’aprendre més sobre els enfocaments del disseny a partir dels oradors convidats així com fomentar la participació i afavorir l’intercanvi d’idees entre els creatius de la ciutat britànica i la capital catalana. El cap de setmana de la inauguració acabarà amb un espectacle de música a càrrec del DJ barcelonès Pau Roca, que actuarà, concretament, el dissabte 29 de març. 

Onze estudis creatius i de disseny catalans participen al BCNMCR

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"