Institut Ramon LLull

Teatro de los Sentidos presenta l’obra Petits exercicis pel bon morir a Japó

Escèniques.  Japó, 26/04/2014

Teatro de los Sentidos viatja al Japó per presentar Petits exercicis pel bon morir al Festival Internacional de Teatre de Shizuoka. L’obra explora aquella meitat desconeguda que conviu amb la nostra consciència i que, sovint, lluita per sortir a la llum. L’espectacle està programat del 26 al 29 d’abril amb tres funcions diàries i el repartiment comptarà amb la participació d’actors locals. La representació de l’obra al país nipó compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




El projecte de la companyia de teatre, dedicada a investigar la relació entre els llenguatges sensorials i la creació teatral, neix de plantejar-se allò que ens produeix curiositat, sorpresa, dubte o que ens posa a prova. Teatro de los Sentidos vol celebrar amb l’obra, dirigida per Enrique Vargas, la meitat desconeguda que conviu amb la nostra consciència, dos camins, dues portes. Una condueix als exercicis pel bon viure. L’altra als petits exercicis sobre el bon morir. A través de l’espectacle la companyia proposa al públic que esculli quina és l’experiència que vol viure i també quina és la diferencia entre les dues.

Teatro de los Sentidos és un nucli estable d’artistes i investigadors de múltiples disciplines i nacionalitats que col·laboren estretament des de fa més de 20 anys amb Enrique Vargas, antropòleg i director artístic. La companyia dirigeix les seves obres cap a un llenguatge basat en allò que no es diu i posa en escena el silenci com a condició indispensable per a una comunicació entre l’obra i el públic. Petits exercicis pel bon morir va estrenar-se a Barcelona el 7 de desembre i va representar-se fins al 26 de febrer al Polvorí de Montjuïc, seu de la companyia. 

En el marc del Festival Internacional de Teatre de Shizuoka 2014

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"