Institut Ramon LLull

L’IRL convoca el primer concurs Instagram: #enfoCATllull

Cultura.  Barcelona, 21/10/2013

l’IRL convoca un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram, amb l’objectiu de fer visible la presència de la cultura catalana arreu del món. Els participants podran pujar les fotografies a Instagram entre el 21 d’octubre i el 13 de gener del 2014.




El tema del concurs és la cultura catalana en qualsevol dels seus mitjans d'expressió. Així, els participants hauran de fer una fotografia relacionada amb alguna activitat cultural catalana que es dugui a terme fora dels territoris de parla catalana, compartir-la a Instagram i identificar-la amb l’etiqueta #enfoCATllull, a més d’indicar-ne el lloc de procedència.

Un cop finalitzat el termini de presentació –del 21 d’octubre al 13 de gener del 2014– un jurat de l’IRL escollirà tres fotografies guanyadores entre les  30 que hagin reunit més vots a Instagram. Els criteris de selecció seran el valor estètic i la fidelitat a la temàtica. Els tres guanyadors rebran un lot de llibres de fotografies d’autors catalans.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"