Institut Ramon LLull

Albert Serra premi a la millor pel·lícula al Festival de Locarno amb “Història de la meva mort”

Cinema.  Locarno, 19/08/2013

El director de Banyoles convenç el jurat del festival suís i s’endu el màxim guardó, el desitjat Lleopard d’Or, premi que distingeix la millor pel·lícula al Festival Internacional de Cinema de Locarno.




Així ho ha decidit un reconegut jurat presidit pel cineasta filipí Lav Diaz. Albert Serra és el primer director català que obté el màxim reconeixement del certamen suís.

'Història de la meva mort', produïda per Andergraun Films, la seva propia productora, imagina una trobada entre els mítics personatges Giacomo Casanova i el compte Dràcula, aportant diferents concepcions vinculades amb el plaer i el desig. El protagonista del film és el poeta Vicenç Altaió (Casanova), fins ara director del Centre d'Arts Santa Mònica.

La pel·lícula s'estrenarà tant a França com a Catalunya a finals d'octubre. Abans es podrà veure al Festival de Toronto, s’en farà una preestrena al Reina Sofia de Madrid al setembre i dues més a l'octubre, i també es programarà al Temporada Alta de Girona i a la Filmoteca de Catalunya.

 

'Història de la meva mort', imagina una trobada entre els mítics personatges Giacomo Casanova i el compte Dràcula, aportant diferents concepcions vinculades amb el plaer i el desig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"