Institut Ramon LLull

Comiat del Campus de la llengua catalana a Andorra

Llengua.  Andorra, 02/08/2013

La dotzena edició del Campus Universitari de la Llengua Catalana s’ha clos divendres 2 d'agost amb un acte celebrat al Comú d’Ordino.




La directora d’Ensenyament Superior, Meritxell Gallo, va expressar en nom propi i de la ministra Roser Suñé l’agraïment a la trentena de joves per participar “activament” en aquesta edició i “per voler continuar difonent la coneixença internacional de la llengua catalana i augmentar-ne l’ús social”.

El Dotzè Campus va desenvolupar-se de manera conjunta entre Ordino i Girona. “Confio que la riquesa cultural que heu descobert durant aquests dies us haurà entusiasmat prou per mantenir, la resta de l’any, aquest esperit de tolerància i de companyonia que el Campus sempre ens dóna” ha subratllat Gallo.

El campus, que es va inaugurar el passat 22 de juliol a Girona, és organitzat conjuntament pel Govern i l’Institut Ramon Llull. L’acte va comptar amb la presència del director de l’àrea de Llengua i Universitats de l’IRL, Andreu Bosch, i de la cònsol menor d’Ordino, Consol Naudí. En el seu discurs als alumnes, Bosch va referir-se al Campus com una de les experiències “més enriquidores i satisfactòries” perquè culmina un “cicle d’activitat de l’Institut”, un cicle que va començar quan “la vostra universitat va decidir implantar en el seu currículum els estudis de català”.

Així mateix, el representant de l’IRL va considerar que la col·laboració amb el Govern en aquest Campus és fonamental des del punt de vista institucional perquè enforteix la difusió i la promoció de la llengua.

També va adreçar-se als alumnes del Campus, com ja ho havia fet en l’acte de benvinguda, la cònsol menor d’Ordino, Consol Naudí, que va referir-se a la satisfacció amb que aquesta parròquia ha acollit per segon any el campus. L’acte va finalitzar amb les intervencions d’agraïment d’alguns representants dels alumnes i amb el lliurament de diplomes.

El Dotzè Campus s’ha desenvolupat de manera conjunta entre Ordino i Girona.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"