Institut Ramon LLull

Arrenca el XII Campus Universitari de la llengua catalana, que té lloc a Girona i Ordino

Llengua.  Girona i Ordino, 22/07/2013

Un any més, una trentena d’estudiants de llengua i cultura catalanes a les universitats de l’exterior participaran al Campus universitari de la llengua catalana que organitzen el Govern d’Andorra i l’Institut Ramon Llull. Aquest diumenge han arribat a Girona els participants al Campus, que passaran una setmana a Girona i una altra a Ordino. Aquest matí s’ha inaugurat el Campus a la Universitat de Girona en un acte que ha comptat amb la participació del vicerector de Relacions Institucionals, Cultura i Societat, Joaquim Puigvert, i el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’IRL, Andreu Bosch.




El Campus universitari de la llengua catalana ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.

El programa del Campus inclou trenta hores de classes de llengua catalana amb professorat especialitzat i quinze més sobre aspectes de la cultura dels països que s’expressen en llengua catalana. A més, als vespres i durant els caps de setmana es realitzen activitats culturals i de lleure (excursions, itineraris culturals, visita a monuments històrics, etc.) per propiciar el coneixement de Catalunya i Andorra. Finalment, també tindran lloc diverses trobades amb estudiants de la Universitat de Girona per afavorir la pràctica oral de la llengua catalana.

Adreçat als estudiants de llengua i cultura catalanes a les universitats de l’exterior

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"