Institut Ramon LLull

L’IRL col·labora en una exposició dedicada a Salvador Espriu que oferirà el Museu del FC Barcelona

Literatura.  Barcelona, 19/06/2013

Amb motiu de l’any Espriu, el Museu del FC Barcelona ofereix una exposició temporal dedicada a Salvador Espriu. Es tracta d’una exposició de petit format, on el visitant podrà conèixer la figura de l’escriptor català a través de textos i cites dels seus llibres traduïts a diversos idiomes. L’exposició compta amb la col·laboració de l’IRL, que ha prestat algunes de les obres exposades. 




Concretament, l’IRL ha cedit quatre obres de Salvador Espriu traduïdes a diferents idiomes. La primera és Antologia poètica (Antología poética), traduida al castellà. La segona és una traducció al francès de Primera història d’Esther (Première histoire d'Esther). En alemany hi ha exposats els tres volums d’Obra poètica (Das Lyrische Werk). Finalment, una traducció a l’anglès d’Adriana al laberint grotesc (Ariadne in the Grotesque Labyrinth).

L’espai Espriu està situat a la sala on estan exposades totes les copes de la història del Barça. Tant el Club com l’organització esperen un gran impacte de l’exposició gràcies al gran nombre de visitants que rep el Museu del Barça cada any.

“Aquest racó al Museu serveix per a que el milió i mig de visitants puguin tenir una aproximació a la cultura catalana”, va dir el vicepresident institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, a l’acte de presentació que va tenir lloc dimecres 12 de juny. 

L'IRL ha cedit quatre obres de les que estan exposades

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"