Institut Ramon LLull

Catalan Sounds-Classic arriba al Classical:NEXT de Viena, la fira internacional de música clàssica

Música.  Viena, 29/05/2013

L’Institut Ramon Llull serà present a la segona edició de la fira internacional de música clàssica Classical:NEXT, una fira internacional dedicada exclusivament a l’art i la música clàssica. L’esdeveniment tindrà lloc a la ciutat de Viena del 29 de maig a l’1 de juny. 




La fira s’ubicarà principalment al MAK, Austrian Museum of Applied Art/Comtemporary Art, un espai que es presenta com una plataforma oberta perquè els professionals puguin compartir i intercanviar idees. A més, s’oferiran conferències per mantenir al dia als professionals i orientar-los pel futur. 

Paral·lelament, el públic també podrà gaudir d’actuacions en directe a altres punts de la ciutat, com l’emblemàtic club Porgy & Bess Music o a l’auditori Musikverein – Metallener Saal. 

Entre la participació d’uns 700 professionals de més de 40 països, un 20% més respecte de l’any passat, hi assistiran diverses companyies catalanes, com Dinsic, Mitconcerts, Musiepoca, Neurecords, Perpoc, Tritó i l’ICEC. Els assistents de la fira majoritàriament són discogràfiques, editorials i institucions europees encarregades de la promoció de la música clàssica del seu país. 

Més informació:
http://www.classicalnext.com

 

x05z13

La fira tindrà lloc entre el 29 de maig i l’1 de juny

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"