Institut Ramon LLull

L’IRL obre tres convocatòries públiques per a la concessió de subvencions

Literatura.  Barcelona, 24/05/2013

S’obre el termini per sol·licitar subvencions per a residències de traductors de la literatura catalana, per desplaçaments d’escriptors i traductors de llengua catalana i per a organitzar seminaris i activitats de reflexió. 




L’IRL obre la convocatòria per sol·licitar una subvenció a la residència de traductors. Es concedeix a persones que estiguin traduint una obra de la literatura catalana per a estades a Catalunya entre dues i sis setmanes, amb l’objectiu de treballar en la traducció en curs. 

A més, també ofereix un ajut als desplaçaments d’escriptors i traductors. Es concedeix exclusivament amb la finalitat de col·laborar en les despeses del viatge corresponents a activitats concretes, com festivals, conferències o congressos acadèmics, realitzades fora del domini lingüístic. 

Finalment, l’IRL també destina un ajut econòmic a aquelles universitats publiques i privades del domini lingüístic català que vulguin organitzar seminaris i activitats de reflexió en el camp de les humanitats i les ciències socials en universitats de fora del domini lingüístic. Les subvencions es destinen a sufragar total o parcialment l’allotjament i els viatge dels ponents d’aquestes activitats. 


Per consultar els requisits i més informació: http://www.llull.cat/catala/subvencions/subvencions.cfm

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"